Foto: Arkiv/SVT

Bråkig natt i länet

Uppdaterad
Publicerad

Under natten mot lördag har det varit en hel del fylla i länet. Inte mindre än 25 personer omhändertogs enligt LOB. Även bråk och stöld har präglat friden.

Bland annat skedde en misshandel på Ljungarocken. En kvinna fick ett slag i huvudet och föll till marken. En misstänkt gärningsman hölls kvar på platsen av ambulanspersonal tills polis kom. En anmälan och en motanmälan är upprättad. Kvinnan fördes senare till Sundsvalls sjukhus med för tillfället okända skador.

Rör med mynt

Länsmuseet i Härnösand råkade under natten ut för inbrott. Vid halv tre på natten inkom ett larm och securitas åkte i först hand och en polispatrull med hund strax därefter. På plats kunde man konstatera att en ruta var krossad. Det är ännu oklart vad som stulits, men ett rör med mynt fanns strax innanför entrén och längre in än så verkar ingen ha varit.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.