Anhållna för stöld och knivmisshandel

Uppdaterad
Publicerad

En man blev knivskuren i Ullånger i går kväll. Senare kunde polisen gripa en man som nu sitter anhållen misstänkt för grov misshandel. I samband med gripandet hittades även stulna mobiltelefoner och ytterligare två personer är nu anhållna.

I går larmades ambulans till vad som först troddes vara en smitningsolycka. Men när ambulans anlände upptäckte man att det var en man som blivit knivskuren i benet. Han fördes till sjukhus utan livshotande skador.

Mannen kunde lämna signalement och registreringsskyltar på en bil som sedan stoppades i Ärlandsbro. En av personerna sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

De övriga tre personerna i bilen släpptes. Men efter att polisen hittade mobiltelefoner som stulits på paradiset anhölls ytterligare två personer.

Enligt polisen känner offret och förövarna varandra och har färdats tillsamämans innan misshandeln.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.