Härnösandsbo försvunnen sedan i morse

Publicerad

Polisen i Västernorrland letar just nu efter en 68-åring som skulle ut och cykla i förmiddags. Sedan dess har ingen hört något.

Det är en man född 1947 som saknas i Härnösand. Han sågs sist på sin hemadress på Västra Ringvägen i Härnösand. Det var vid tio-tiden på torsdagen.

Den vanliga cykelrutten för manen brukar vara på Högslätten förbi skjutfältet bland annat. Mannen hade uppgett att han skulle vara borta i två timmar. Sjukhus i området är kontrollerade.

68-åringen beskrivs vara 170 centimeter lång. Ha kort vitt hår, normalkroppsbyggnad. Han hade svarta byxor, vit jacka och en svart hjälm på sig när han lämnade hemmet.

Vakthavande vid Västernorrlandspolisen är tacksam för tips om var mannen setts under dagen. Allmänheten uppmanas då ringa 114 14 till länskommunikationscentralen. Alternativt ringa 112 om det är akut.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.