Olyckor på E4:an

Uppdaterad
Publicerad

Två trafikolyckor har inträffat på E4:an under fredagsmorgonen med begränsad framkomlighet som följd men inga personskador rapporteras.

I Skuleskogen söder om Örnsköldsvik har ett fordon kört in i vajerräcket på en lång sträcka och mejat ned ett femtiotal stolpar. Olyckan har orsakat läckage av olja och bensin. Polis, räddningstjänst och personal från Trafikverket har kallats till platsen där sanering kan bli nödvändig. Risk för halka till följd av olja på vägbanan finns också på olycksplatsen och polisen uppmanar de som passerar platsen att köra försiktigt på grund av halkrisken.

Vid Utansjö norr om Härnösand har en personbil med ett båtsläp kört in i vajerräcket, olyckan inträffade där vägen är enkelfilig i södergående riktning och orsakade begränsad framkomlighet. Inga personskador rapporteras från någon av olyckorna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.