Grönvitt visade var bandyskåpet ska stå

Publicerad

VSK bandy stod för en promenadseger när man hemmaslog Sirius med hela 11-4. Ett resultat som blev betydligt bättre än 7-3 segern som VSK-tränaren Michael Carlsson tippade innan nedsläpp.

För yttermittfältaren Jesper Hermansson, som hittills bara fått nöta bänk i mesta mästarna, blev mötet med Sirius säsongsdebut i elitserien.- Jag har gått och väntat på det här och det känns riktigt kul. Trots att man vet att någon alltid måste stå över är det ju rätt värdelöst att inte få spela, säger Hermansson.​Enligt tränaren Michael Carlsson är det en tuff konkurrens om platserna i VSK.- Vi har ju 19 riktigt bra bandyspelare och ytterhalven är en viktig position för oss. Men Hermansson har sett riktigt bra ut på träningarna den senaste tiden och har visat en bra inställning.Hur blir det för Hermansson i framtiden?- Det där skiljer sig från match till match och hur det har sett ut på träningarna. Men vi vill få in honom i matchtempo och han har spelat bra tidigare på försäsongen.​

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.