Hångel i SVT:s soffa – i direktsändning

Uppdaterad
Publicerad

Nöjespanelen i Gomorron Sverige skulle diskutera de senaste snackisarna. Men efter youtubefilmen ”First kiss” förvandlas diskussionen plötsligt till hångel mitt i direktsändning.

– Men oj, vad händer! Kysser de också varandra, utbrister plötsligt Kjell Eriksson.

Klippet ”First kiss” visar flera par som sägs kyssa varandra för första gången. Klippet har spridits snabbt i sociala medier den senaste veckan, vilket fick Gomorron Sveriges nöjespanel att diskutera det i direktsändning på fredagen.

Efter att panelen sett en del av det svartvita klippet utbristerradioprataren Kjell Eriksson: ”Ska vi testa?” och Carolina Norén, programleare på Svensktoppen, tackar inte nej. De båda radioprofilerna medger då direkt att situationen gör dem nervösa.

Medier

Efter att deras läppar möts säger Kjell Eriksson: ”Vad härligt det var! Jag har inte kyssts på länge”.

Virtanen agerar direkt

Programledaren Marianne Rundström hejade på paret i soffan mitt emot och försöker sedan ta tillbaka diskussionen till filmen genom att säga: ”Jag tänkte på det att hon just sträcker fram handen och säger: Marianne Rundström, ska vi hångla?”. Aftonbladets profil Fredrik Virtanen, som sitter bredvid programledaren, agerar då direkt och lutar sig fram för en kyss.

Något som får Kjell Eriksson att utbrista: ”Men vad är det som händer? Hånglar de också? Någon mer som vill? Kanske en fotograf?”

Klippet ”First Kiss” är reklam för en klädkedja i USA.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Medier

Mer i ämnet