Foto: TT/AP

Dumpad elefant löpte amok

Publicerad

Vissa går in i sig själva och deppar – andra törstar uppmärksamhet, blir utåtagerande och stökiga. Alla har vi olika sätt att hantera frustrationen som uppstår när vi blir ratade.

En extrovert och kanske inte så rekommendabel variant är att ge sig på 15 parkerade bilar och flytta runt dem lite efter behag. Men så gjorde en elefant i södra Kina, skriver New York Daily News, som hänvisar till lokala myndigheter.

Djuret lämnade sitt naturreservat efter att ha förlorat kampen om en hona mot en annan hane och tog ut sin frustration på fordonen.

Ingen skadades

Ingen människa skadades vid den känslomässiga uppvisningen, som varade i runt 20 minuter inför en hängiven publik i form av ett hundratal turister.

– Till och med ägarna till några av de skadade bilarna tyckte att det var en spännande och väldigt intressant upplevelse, säger en lokal tjänsteman enligt New York Daily News.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.