Cristiano Ronaldo har satt en ny standard när det kommer till vräkiga bröllopspresenter: Han köpte en Grekisk ö till sin agent. Foto: TT/Wikimedia Commons

Ronaldos miljonpresent: Köpte grekisk ö till agenten

Uppdaterad
Publicerad

Fotbollstrollaren Cristiano Ronaldo har visat sig från sin generösa sida. När hans agent Jorge Mendes sa ja i kyrkan fick han en riktig drömpresent av Real Madrid-stjärnan. Portugisen slog nämligen till på en grekisk ö till sin polare.

Cristiano Ronaldo har onekligen satt en ny standard för bröllopspresenter. När hans vän och agent Jorge Mendez gifte sig gav målsprutan från Portugal bort en medelhavs-ö i present.

När Mendes gifte sig i söndags var det många dyra fötter på plats. Med på gästlistan fanns – förutom Ronaldo – Real Madrid-proffsen Pepe och Fabio Coentrao, skriver Yahoo Sports.

Ett Grekland i kris

Det är Grekland som i spåren av den ekonomiska krisen försöker få in pengar till statskassan genom att sälja av några av sina tusentals öar.

Prislappen för den grekiska ö som CR7 nu köpt uppges ha landat på någonstans mellan 30 miljoner kronor och en halv miljard.

Men var inte orolig, det går ingen nöd på Ronaldo. Han var enligt Forbes den näst bäst betalde idrottsmannen i världen och beräknas ha en förmögenhet på motsvarande 2,4 miljarder kronor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.