Foto: Creative Commons

Iransk nyhetsbyrå: ”Utomjordingar styr USA i hemlighet”

Uppdaterad
Publicerad

I ett utskick från den iranska nyhetsbyrån Fars ”avslöjas oemotsägliga bevis” för att USA egentligen styrs av utomjordingar, och har så gjorts sedan 1945 eller tidigare.

Nyhetsbyrån uppger att avslöjandet om utomjordingarna, som också ska ha samarbetat med Hitlers nazi-tyskland, finns i de dokument som visselblåsaren Edward Snowden överlämnade till den brittiske journalisten Glenn Greenwald.

I utskicket citerar nyhetsbyrån sajten Whatdoesitmean.com, och där finns många andra spännande berättelser om både Obama, Hitler och andra ledare världen över som i många år ska ha samarbetat med utomjordingar.

De kallas ”Tall White”

Exempelvis var det utomjordingar, också kallade ”Tall White”, som hjälpte tyskarna att bygga så många ubåtar under andra världskriget – enligt Fars News Agency.

Sajten parafraserar också Snowden när han antytt att det finns två olika ledningar i USA, en hemlig och en officiell. Man menar att den hemliga organisationen Snowden åsyftar är den utomjordiska kontakten (som just nu hjälper USA att utveckla nya vapen i Nevada-öknen).

Initierade internet-utvecklingen

Utomjordingarna höll också kontakt med den amerikanske presidenten Eisenhower runt år 1954 – och det var dessa varelser från yttre rymden som uppmanat USA att bygga upp ett världsomspännande datanät som kunde användas för övervakning av jordens invånare – för att i ett senare skede kunna inleda ”den slutgiltiga fasen” – total dominans på jorden.

Den som väntar får se, tills vidare kan man konstatera att Fars (namnet till trots) inte drar sig för att använda rent löjeväckande fakta från sajter utan någon som helst trovärdighet för att sätta samman ”nyheter” som man sedan kablar ut över världen. Möjligen görs detta i ett försök att sabla ner Snowdens avslöjanden, men man frågar sig vilka mer än de mest foliehattutstyrda personerna som skulle kunna gå på den här ”nyheten”.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.