Polisen vädjar till allmänheten att höra av sig med upplysningar om den försvunna kvinnan Foto: TT

Svensk kvinna försvunnen i London

Uppdaterad
Publicerad

En 23-årig svensk kvinna har anmälts försvunnen i London.

Polisen gick på torsdagskvällen ut med en vädjan till allmänheten om att höra av sig om de har några upplysningar.

Kvinnan kom till Storbritannien för fyra månader sedan och bodde vid försvinnandet tillsammans med flera andra personer i Ilford i nordvästra London. Kvinnan sågs senast i lördags.

– Vad som har hänt, eller var hon kan befinna sig, det vet vi inte just nu och det är därför vi har gått ut och vädjat till allmänheten. Vi har inte mycket information, säger en talesperson för Scotland Yard till Expressen.

Hittills har polisen inte fått in några tips. Alan Crockford, talesperson vid Scotland Yard, säger till TT att man betraktar det som ett rutinärende.

– Det är ett ganska tråkigt ärende; hon är inget barn, hon är inte dement. Hon är bara en kvinna som vi vill veta var hon befinner sig. Hon har bara varit i landet i några månader. Det mest troliga är att hon reser eller hittar sig själv eller liknande. Men familjen är orolig, säger han.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.