Kodjo Akolor, Martina Thun, Hanna Hellquist
Kodjo Akolor, Martina Thun och Hanna Hellquist är programledare för Morgonpasset i P3. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Morgonpasset i P3 – nu även i SVT2 och SVT Play

Morgonpasset i P3 med Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor är P3:s flaggskepp med över en halv miljon dagliga lyssnare. Från och med lördag 12 januari kommer den populära radioshowen även att sändas i SVT2 och SVT Play.

Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten

– Det känns jätteroligt att få ett sådant erkännande men det viktigaste är att vi fortsätter vara samma gamla Morgonpasset i P3. Kameran blir ett härligt komplement till de som undrar hur det ser ut i studion! Många av mötena vi har i programmet kommer göra sig djävligt bra i tv, vi har ofta sagt, ”fan det här borde vi filma!”, säger Hanna Hellquist.

Lördagsprogrammet kommer att sändas samtidigt i P3, SVT2 och SVT Play kl. 08:00–11:00 från den 12 januari. På vardagarna kommer Morgonpasset i P3 precis som tidigare att höras i P3 måndag till fredag kl. 06:30−10:00 och samtidigt webbsändas på SVT Play.

Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor började sända Morgonpasset i P3 tillsammans i januari 2009 och sedan dess har programmet fått en allt större publik.