Äggfyllning i tunnbröd

Äggfyllning i tunnbröd

Publicerat:

Tillagningstid:

Fyllningen är god i olika sorters bröd.

Ingredienser

16portioner

  • 8skiva(or)
    rektangulärt tunnbröd eller 6 skivor fullkornsbröd eller ljust bröd
  • 4
    hårdkokta ägg
  • ½dl
    majonnäs
  • 1tsk
    dijonsenap
  • 1msk
    kapris, avrunnen
  • 1-2krm
    salt
  • nymald svartpeppar
  • 1ask(ar)
    kryddkrasse

Så lagar du

1. Hacka de hårdkokta äggen. Blanda med majonnäs, senap och kapris. Klipp ner kryddkrasse, men spara lite till garnering och smaka av med salt och nymald svartpeppar.

2. Bred ut fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Rulla in i plastfolie om du inte ska servera direkt.

3. Skär i mindre bitar strax före serveringen och garnera bitarna med lite klippt kryddkrasse.

Dela det här receptet med dina vänner!