Couscous med citron

Cous cous.

Publicerat:

Tillagningstid:

Couscous med smaksättning av citron. Tillagningen sker i en långpanna med hjälp av kokt vatten och platsfolie.

Ingredienser

4portioner

  • 2 ½dl
    couscous
  • 3 ½dl
    vatten
  • ½
    tärning grönsaksbuljong eller 1 tesked buljongpulver
  • 1st
    citron, skal och saft

Så lagar du

1. Häll couscous i en långpanna.

2. Koka upp vattnet tillsammans med grönsaksbuljong och smör. Häll vattnet över couscousen och täck ordentligt med platsfolie. Låt stå i 5 minuter.

2. Ta bort plastfolien och fluffa upp couscousen ordentligt. Tillsätt skal och saft från citronen och blanda om ordentligt.

Servera med bulgur-och lammfärsbullar och fetaostkräm.

Dela det här receptet med dina vänner!