Kaviarsill
Publicerat:
2016-03-23Tillagningstid:
Den här sillen är supergod till äggen på påskbordet.
Ingredienser
6portioner
- ½dlkaviar
- ½dlmajonnäs
- ½dlcrème fraiche
- ½dlfinhackad dill (ca 10 g)
- ½dlfint skuren gräslök (ca 10 g)
- nymald svartpeppar
- Till garnering: dill och gräslök
- 1ask(ar)hela filéer 5-minuterssill (420 g)
Så lagar du
Sillen ska stå ett par timmar i kyl innan servering.
1. Häll av lagen och låt sillen rinna av i en sil.
2. Blanda, kaviar, majonnäs och crème fraiche. Blanda sedan ner dill och gräslök, vrid över lite peppar.
3. Skär sillen i bitar och blanda ner dem i såsen. Ställ i kyl ett par timmar.
4. Garnera med gräslök och dill vid servering.