Kaviarsill

sill i glasburk

Publicerat:

Tillagningstid:

Den här sillen är supergod till äggen på påskbordet.

Ingredienser

6portioner

  • ½dl
    kaviar
  • ½dl
    majonnäs
  • ½dl
    crème fraiche
  • ½dl
    finhackad dill (ca 10 g)
  • ½dl
    fint skuren gräslök (ca 10 g)
  • nymald svartpeppar
  • Till garnering: dill och gräslök
  • 1ask(ar)
    hela filéer 5-minuterssill (420 g)

Så lagar du

Sillen ska stå ett par timmar i kyl innan servering.

1. Häll av lagen och låt sillen rinna av i en sil.

2. Blanda, kaviar, majonnäs och crème fraiche. Blanda sedan ner dill och gräslök, vrid över lite peppar.

3. Skär sillen i bitar och blanda ner dem i såsen. Ställ i kyl ett par timmar.

4. Garnera med gräslök och dill vid servering.

Dela det här receptet med dina vänner!