Tunnbrödssnittar

Enkla och goda snittar till dina festligare bjudningar.

Go'kväll

Program:

Go'kväll

Ingredienser

5 portioner

Tunnbrödssnittar med skinka och senap

  • 2 skiva(or)
    mjukt tunnbröd
  • 1 tsk
    senap
  • 2 skiva(or)
    kokt skinka
  • 4 skiva(or)
    lagrad ost
  • ägg

Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost

  • 2 skiva(or)
    mjukt tunnbröd
  • 2 skiva(or)
    kokt skinka
  • 25 g
    ädelost
  • ägg

Tunnbrödssnittar med pesto

  • 2 skiva(or)
    mjukt tunnbröd
  • 1 msk
    pesto
  • 2 skiva(or)
    kokt skinka
  • ägg

Så lagar du

Tunnbrödssnittar med skinka och senap

Bred senap på tunnbrödet och lägg på skinka och ost. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet och värm någon minut.

Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost

Lägg på skinka och strö över osten. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet.

Tunnbrödssnittar med pesto

Bred pesto på tunnbrödsskivorna. Lägg på skinka. Pensla i ytterkanten med ägg. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärn. Värm någon minut.