AIK petar Nordström

Uppdaterad
Publicerad

Peter Nordström ser ut att petas som huvudtränare i AIK. Han säger till vf.se att klubben vill ha en mer erfaren tränare i den rollen.

Peter Nordström tog över AIK under gångna säsongen, som en efterträdare till Peter Gradin. Men redan nu ser han ut att få kliva åt sidan. I en intervju med Värmlands Folkblad berättar han att han blivit informerad av klubben att de vill ta in en annan huvudtränare.

– De vill ha in någon mer erfaren i huvudrollen, säger han till vf.se.

Samtidigt ser han ut att bli kvar i klubben i någon form. AIK har berättar att man behålla Nordström. Kanske blir det som assisterande tränare.

– Jag känner lite själv att om jag ska få ut maximalt av mina kunskaper så kanske jag just nu ska vara mer på detaljnivå och inte ha huvudansvaret. Men det beror på vem som kommer in. Vi ska göra något tillsammans av det.

Den senaste tiden har det ryktats att Roger Melin, förra säsongen i Linköping, återvänder till AIK. Med Melin som tränare nådde klubben SHL-semifinal 2010/2011 samt 2011/2012.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.