Foto: TT Nyhetsbyrån

Åtvidabergs lagkapten borta på obestämd tid

Uppdaterad
Publicerad

Mycket cirklurerar kring den allsvenska jumbon Åtvidabergs FF just nu. I dag kom nästa bakslag – deras tongivande lagkapten Daniel Hallingström har drabbats av hjärnhinneinflammation och blir borta på obestämd tid. ”Ett tungt avbräck”, säger Åtvidabergs tränare Roar Hansen till corren.se.

I går tvingades Åtvidabergs sportchef att lämna klubben på grund av ansträngd ekonomi. I dag står det klart att ÅFF behöver klara sig utan en till tongivande person – lagkaptenen Daniel Hallingström. Hallingström, som missade helgens match mot Malmö, har fått besked om att han drabbats av hjärnhinneinflammation. Han blir borta från fotbollen på obestämd tid.                                                                             

– Jag hoppas att jag ska vara tillbaka ganska snart, men det är klart att man måste ha stor respekt för det. Det är inget att leka med. Hälsan kommer först och jag kan inte riskera något för att spela en fotbollsmatch, säger Hallingström till corren.se.

I nuläget är det klart att han minst missar bottenmötet mot Halmstad och derbyt mot Norrköping.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2015

Mer i ämnet