Foto: TT Nyhetsbyrå

Förkrossad Rooney: ”Jag ber om ursäkt”

Uppdaterad
Publicerad

Costa Rica besegrade Italien med 1-0 i går. Därmed var England, som föll mot Uruguay med 2-1 i torsdags, utslaget ur VM redan efter två spelade matcher.

”Jag är helt förkrossad över att åka ur VM. Vi gick in i varje match och hade stort självförtroende, men tyvärr har det inte fungerat. Jag ber alla fans som åkt hit, och alla där hemma, om ursäkt för att vi inte har gjort det bättre”, skriver Rooney på Facebook.

Förbundskapten Roy Hodgson har meddelat att han inte har några planer på att avgå. Frågan är om han får fortsätta om engelsmännen även förlorar mot Costa Rica.

Samtidigt som England möter Costa Rica, som sensationellt redan är klart för åttondelsfinal, möts Italien och Uruguay i en match som avgör vilken av dessa båda nationer som avancerar till åttondelsfinalen. 

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-VM: England

Mer i ämnet