Guidetti hjälte – räddade Celtic i 93:e

John Guidetti har nätat i Europa League, och inte på vilket sätt som helst. 22-åringen byttes in för Celtic när de låg under mot Inter – och dunkade in 3-3 på övertid.

Celtic tog emot Inter i den första sextondelsfinalen i Europa League i kväll och det blev fartfyllt direkt. Redan i den 4:e minuten satte Xherdan Shaqiri 1-0 för gästerna och Rodrigo Sebastian Palacio ökade på till 2-0 nio minuter senare.

Men i mitten av första vaknade Celtic. Stuart Armstrong reducerade och bara två minuter senare var han framme framför Inters mål igen, hans skott touchade dock Interförsvararen Hugo Armando Campagnaro och det noterades som ett självmål.

Europa League

Guidetti stod för kanonträff

Palacio blev tvåmålsskytt när han smällde in 3-2 till Inter i 47:e och in i det sista såg det ut som att Inter skulle klara sig därifrån med tre poäng.

Men då klev en viss John Guidetti fram. Svensken, som byttes in i den 75:e minuten, tog ner bollen på bröstet i straffområdet i 93:e och dunkade sedan distinkt in kvitteringen i det bortre krysset. Fullträffen var Guidettis första mål sedan den 30 november 2014.