Klas Ingesson är tillbaka efter benbrottet. Foto: TT Nyhetsbyrån

Ingesson tillbaka i Elfsborg

Uppdaterad
Publicerad

Elfsborgs manager Klas Ingesson är tillbaka efter benbrottet i maj. I dag var han med på lagets träning på Borås Arena.

– Nu känns det mycket, mycket bättre igen. Jag har fått tillbaka lite styrka och framför allt har benen börjat fungera. Jag kan inte gå än men jag kan stå och kan jobba med musklerna. Så det känns som att det är på gång, säger Ingesson till Elfsborgs hemsida.

Klas Ingesson föll ur sin rullstol i maj under halvtidsvilan mot IFK Göteborg. Vänstra lårbenet gick av och han har varit borta sedan dess. I dag blev det ett efterlängtat möte med truppen.

Klas Ingesson

– Jag tror jag behövde det här. Att få komma hit och känna att man är på gång igen. Jag ska in en sväng på torsdag och få lite medicinering men i övrigt tänker jag försöka vara här alla dagar om det inte är någon behandling eller något.

Tränaren Jan Mian var lättad över att ha tillbaka sin manager.

– Klas Ingesson är tillbaka och känner sig stark nog för det här, och det känns jätteroligt. Det är stärkande för oss alla att ha honom tillbaka, säger tränaren Jan Mian till bt.se.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Klas Ingesson

Mer i ämnet