Antonio Lindbäck är klar för en engelsk klubb. Foto: Bildbyrån

Lindbäck klar för engelsk klubb

Uppdaterad
Publicerad

I måndags lämnade han hastigt Indianerna. Idag blev Antonio Lindbäck klar för en ny klubb – engelska Poole Speedway.

I måndagsbröt Antonio Lindbäck kontraktet med Indianerna en timme före slutspelsmatchen mot Piraterna. Anledningen – han hade inte fått betalt.

– Indianerna har varit ett stöd hela tiden för mig, därför är det extra smärtsamt. Men jag har inte fått betalt för många matcher, så mycket kan jag säga och jag driver ett företag och har löner att betala ut. Till slut går det inte längre, sa han till SVT Sport då.

Men det tog inte lång tid innan speedwaystjärnan hittat en ny klubb.

På torsdagen blev det klart att Lindbäck återvänder till Poole Speedway i södra England, en klubb han körde för mellan 2003 och 2006. Där ersätter han handskadade Hans Andersen.

– Jag är väldigt stolt när jag berättar att det här är en dröm som blir sann för mig, att kunna föra tillbaka Antonio till brittisk racing, säger Matt Ford, lagledare i Poole Speedway, till klubbens hemsida.

– Jag är ledsen att vi inte har Hans i laget, och att han inte kan fortsätta säsongen, men jag tror att Antonio blir den perfekta ersättaren.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.