NOTISER: Svennis besegrad av ”Mou”

Uppdaterad
Publicerad

FOTBOLL Sven-Göran Eriksson kunde inte få stopp på Jose Mourinhos miljardbygge Real Madrid. Karim Benzema bjöd på rena rama fotbollsundervisningen när Real slog Leicter med 2-1 i en träningsmatch.

SIMNING Sim-VM är dopningsfritt enligt Fina. Samtliga av de 300 urinprover och nära 40 blodprover som organisationen har tagit av elit- simmare på plats har varit negativa.

FOTBOLL Dalsjöfors värvar kanadensiska mittbacken Emily Zurrer som har skrivit på ett tremånaders- kontrakt.

FOTBOLL Roma värvar den holländske landslagsmålvakten Maarten Stekelenburg från Ajax som nu förväntas ersätta Doni.

MOTOR Marcus Ericsson slutade på 16:e plast i ett rörigt och kaosartat GP2-race på Hungaroring i Budapest. Ericsson startade som fyra men rasade hela tolv placeringar på ett varv då teamet valt regndäck vilket var fel.

SPEEDWAY Norbert Kosciuch ersätter skadade Robert Kosciecha i Hammarby. Kosciecha väntas vara borta en månad och Kosciuch går direkt in i laget till Hammarbys matcher mot Vetlanda och Indianerna.

FOTBOLL Barcelona får klara sig utan Ibrahim Affelay under början av säsongen. Mittfältaren stel av en muskel i sitt vänsta lår i mötet med Manchester United och är borta från spel i upp till fem veckor.

CYKEL Emma Johansson blev tia i Vårgårdas världscuptävling och kan därmed inte vinna världscupen. Med en tävling kvar har Johansson 76 poäng till ledande Annemiek van Vleuten. En delseger ger endast 75 poäng.

TENNIS Serena Williams tog sin första titel på ett år när hon vann Stanfords WTA. Hon besegrade Marion Bartoli med 7-5, 6-1 i finalen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.