Foto: TT Nyhetsbyrån

Sjunde raka förlusten för Leksand

Uppdaterad
Publicerad

Sju matcher. Noll poäng. Sist. Mungiporna pekade nedåt i Leksand efter 1-5 mot mardrömsmotståndaren Linköping. – Det är klart att det tar på psyket, säger tränaren Andreas Appelgren till C More.

Det stod länge 0-0, men efter att Brian Connoly tappat pucken till Broc Little i egen zon öppnades dammluckorna. Little skrinnade runt backen och la in pucken mellan benen på Oscar Alsenfelt som ersatte sparkade Joel Gistedt.

LHC hade uppvisning i tredje och Little satte sitt andra efter läcker pass av Kolarik. Snyggast var dock Taffes assist till Vranas 4-0, snett bakåt i full fart och nästan med ögon i nacken. Leksand gjorde ett tröstmål men hade svårt att förvalta chanserna.

– Det är klart att det tar på psyket och att det är frustrerande. Vi behöver vinna snart. Vi åker på en käftsmäll i tredje och det blir ett antal mål,     säger tränaren Appelgren till C More. 

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SHL

Mer i ämnet