Skidåkarna Helene Ripa och Sebastian Modin tog dubbla medaljer för Sverige. Foto: TT Nyhetsbyrån/Bildbyrån

SVT-läsarna: ”Suttit klistrad”

Uppdaterad
Publicerad

Många har gillat att titta på Paralympics. På SVT Sports Facebook-sida visar läsarna sin uppskattning och lovordar både de svenska insatserna och SVT:s sändningar. Vi har samlat några av kommentarerna.

Modin/Ripa, årets lag. Kom ihåg det till Idrottsgalan. (Robert Claesson)

Har följt både Sebastian Modin och Helen Ripa de har svarat för de bästa svenska vinter-paralympicsinsatserna sedan 1994 då Sverige håvade in medaljer i vinter-Paralympics i Lillehammer, det finns kanonbra likheter mella Sotji2014 och Lillehammer1994. (Patrik Putte Grahn)

Paralympics 2014

Vilka fantastiska insatser Grattis (Margith Mäkitalo-Eklöf)

Ni är stora förebilder. Hoppas att många blir inspirerande och vågar satsa så ni får tävlingskompisar i laget. (Astrid Thebo)

Ja, det har varit mycket spännande att följa tävlingarna! Vilka idrottare det finns i vår värld! (Christina Helldal)

Fantastiska insatser av både Helene o Zebastian, men svt:s sändningar har vart något i hästväg!! Så sjukt bra! Studion med Marie på kvällarna, intervjuer, analyser från experter, allting har vart fantastiskt att få följa!! Hoppas detta ger ”ringar på vattnet” nu och fler funktionshindrade idrottare hittar till skidspåren, slalombackarna, och curlinghallarna! Hoppas också på ett rejält uppsving för kälkhockeyn! Kom igen nu atleter!! (Mathias Jonsson)

Härligt och glatt gäng, tack för era insatser. (Christian Berggren)

Ni är så OTROLIGT duktiga på att KÄMPA o ha VILJAN till att vinna så man blir rörd i HJÄRTAT. Grattis än en gång. (Annika Karlsson)

Jag har också suttit som klistrad framför TV:n och hejat och skrikit i vanlig ordning, vilka tjejer och killar så jäkla duktiga!!! Ett stort grattis till er och tack för underhållningen och spänningen som ni bjudit på!!! Jag måste också få tillägga, rullstolscurling och kälkhockey står högt upp på sportfavoriterna numera!  (Åsa Steen)

Fler kommentarer här. Tyck till du också!

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Paralympics 2014

Mer i ämnet