När första halvlek mellan Hammarby och PSG hade blåsts av sprang en åskådare

Men kort därefter fick vakterna tag i åskådaren som kunde transporteras bort från planen.

– Verkar som det är någon sport att springa in på planen, sade säkerhetschefen Michael Englund som inte var särskilt nöjd med händelsen.

– Vi har två gripna som sitter i polishäktet, fortsätter Englund.

Tele2 arena har anställt amerikanska fotbollsspelare som vakter, men det tycktes inte hjälpa i kväll.

Det är inte första gången som åskådare tar sig in på svenska arenor. I juni sprang en supporter in till Zlatan när Sverige mötte Makedonien i en träningslandskamp på Swedbank arena i Malmö.

Matchen spelades inför 23 500 på läkaren och publiken fick se ett PSG som lekte med Hammarby när de vann matchen med 2-0. Zlatan spelade bara första halvlek och det var i andra halvlek de båda målen gjordes. Mittfältaren Clément Chantome gjorde PSG:s första mål i den 48:e minuten. Några minuter senare ökade parislaget på sin ledning då inbytte Hevin Ongenda gjorde 2-0.