Foto: TT Nyhetsbyrån

Balotelli i blåsväder igen

Uppdaterad
Publicerad

Mario Balotelli sågs redan i halvtid byta tröja med Real Madrids back Pepe. Då hade Liverpool precis släppt in tre mål på hemmaplan. Tröjbytet är inget som tränaren Brendan Rodgers jublar över. –Det var nytt för mig detta (nyheten). Jag gillar inte det. Det är något som inte ska ske här hos oss, säger han till Sky Sports efter matchen.

Det var på väg ner i spelartunneln som Balotelli och Pepe hade en kort konversation innan de bytte matchtröja, och Pepe gav italienaren en klapp på axeln.

Balotellis tröjbyte fick många att reagera, och tränaren Rodgers kommer nu att ta ett snack med spelaren.

Champions League 2014-2015

– Det hände några gånger förra säsongen att våra spelare gjorde det och då tog jag hand om det. Jag tar hand om det imorgon (torsdag).

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti var med avslappnad i frågan.

– Det där är inget nytt. Ibland byter spelare tröja i halvtid redan, jag ser inte vad som skulle vara ett problem med det.

”Balo” byttes ut inför andra halvlek.

Phil Neville, som jobbar som fotbollsexpert numera, berättade i BBC om att Ruud van Nistelrooy bytte tröja i halvtid en gång under ett Manchester-derby. Då blev tränaren Alex Ferguson vansinnig.

– Om du gör det igen så spelar du inte mer i den här klubben, ska Ferguson då ha sagt.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League 2014-2015

Mer i ämnet