Tony Eklind kramas om efter ett av sina tre mål mot Bollnäs. Foto: Bildbyrån.

Gripen tog första poängen

Uppdaterad
Publicerad

Gripen tog första poängen när man hemma skrällde med att spela 5-5 mot Bollnäs. Även Hammarbys 5-2 i Lidköping mot Villa får sättas upp på kontot över oväntade resultat.

När Tony Eklind smällde in 5-2 på en lång hörna med sitt tredje mål för kvällen låg en jätteskräll på lut för Gripen. Men sista halvtimmen tog Bollnäs över helt och Daniel Berlin kvitterade till 5-5 i 87:e efter passning av radarpartnern Per Hellmyrs, enligt Everysport.com.

I den 90:e minuten hade Christian Mickelsson ett jätteläge att göra 6-5 för Bollnäs men sköt över. Oavgjort får anses rättvist: Gripen tappade 5-2 men Bollnäs brände två straffar.

Hammarby förstörde fredagsmyset

Villa blandar och ger. I kväll var det fullt drag och över 4 000 på läktarna men laget föll tungt inför hemmafansen med 5-2 mot gästande Hammarby.

Villa hade mycket boll men skapade inte så många chanser, körde ofta fast, och Bajen högg sylvasst på kontringar, uppger NLT.

Snöret brast definitivt när Jesper Jonsson gjorde 4-1 i slutminuterna efter att ha fått två chanser.

Med kvarten kvar försökte Villa få till ett trendbrott med en timeout men lyckades inte skapa någon förändring.

Hammarby smyger nu med i serietoppen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.