Adam Gilljam i bildens mitt sköt 5-5 på straff hemma mot Villa. Foto: Bildbyrån

Hammarby tog viktig poäng

Uppdaterad
Publicerad

Hammarby bandys Adam Gilljam klev fram och kvitterade till 5-5 på straffslag på tilläggstid, i hemmamötet med serieledande Villa/Lidköping. En poäng som kan bli viktig i Bajens jakt på slutspel.

Adam Gilljam var en starkt bidragande faktor till Hammarbys poäng. Han gjorde även 4-3 i den första halvleken. Också på straffslag. Till slut fick han som sagt också sista ordet på Zinkensdamm.

Fyra poäng ned

Poängen gör att Hammarby nu har fyra poäng ned till nian Vetlanda i jakten på slutspel. Samtidigt gick man i fatt tabellsjuan Västerås. Vetlanda kan dock knappa in försprånget i morgon, då man möter Tellus på hemmais.

Villa tappade en poäng i toppstriden, där starkaste konkurrenten Sandviken samtidigt utklassade Tillberga med 8-2. Christoffer Edlund var på målhumör, och gjorde fyra mål.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.