Det vill sig inte för Västerås. Laget klappade ihop i andra halvlek hemma mot Villa och tappade 4-0. Foto: Bildbyrån.

Västerås tappade 4-0 i finalrepris

Mesta mästarlaget Västerås hade 4-0 i finalreprisen mot Villa men tappade till 4-4, och VSK har nu bara vunnit två av sju matcher i serieupptakten.

När Simon Jansson tryckte in 4-0 för VSK i början av andra halvlek verkade det klart, men Villa svarade med tre raka hörnmål och Petter Björling gjorde ett fint spelmål med två minuter kvar.

Efter Villas 4-4 hade David Karlsson ett läge för att göra 5-4 men veteranmålvakten Andreas Bergwall gled ut, gjorde sig stor och avvärjde.

På den efterföljande hörnan hade Villa ett par chanser att göra ett segermål men det stannade vid 4-4.

Under förra säsongen tappade VSK poäng i fem av 26 matcher. Det blev alltså 21 vinster.