Jätteskräll i basketligan: Nästjumbon Köping Stars slog serieledaren Norrköping Dolphins

Köping ligger näst sist.

Men det märktes inte i kväll, då Köping skrällvann.

”Vilken bragd!” skriver klubben på sitt Instagram-konto.

Inför kvällens match i Köping hade Norrköping bara förlorat tre matcher.

För Köping har det gått betydligt sämre, då de parkerar på tabellens näst sista plats och endast hade fem segrar på 24 matcher.

Rivstart i fjärde perioden

Trots det var det Köping som vann matchen med 87–83 efter att ha tagit initiativet tidigt i matchen och redan efter fyra minuter ledde med 11–3.

En bit in i den andra halvleken var dock Norrköping i ledning, men hemmalaget rivstartade i den fjärde och avslutande perioden och ordnade där en ledning som de aldrig släppte.

”Vilken bragd!” skriver klubben på sin hemsida.