Toni Bizaca gjorde 26 poäng. Foto: Bildbyrån

Sjätte raka segern för Kings

Är Södertälje Kings på väg mot fjärde raka SM-guldet i basket?

Säsongen är fortfarande ung, men de regerande mästarna har i alla fall inlett ligaspelet utan anmärkning.

Borta mot BC Luleå kom sjätte raka segern, mycket tack vare Toni Bizaca. Kroaten noterades för 26 poäng, 8 returer och 5 assist när Södertälje vann med 91-80.

– I slutet av tredje perioden och fjärde perioden visade vi vekligen karaktär. Även om de började sätta lite skott i slutet så hade vi matchen under kontroll, säger Kings Dino Pita.

I Norrköping körde hemmalaget över Uppsala ordentligt i första halvlek. 76-66 (46-25) blev segersiffrorna för Dolphins där Mikael Lindquist satte fyra trepoängare och totalt 19 poäng. Både Norrköping och Uppsala har inlett säsongen med tre segrar på fem matcher.