Foto: Jayde Taylor

Drottningen log in i hennes selfie

Uppdaterad
Publicerad

Jayde Taylor är i Glasgow för att delta i Commonwealth Games. Hon tog en ”selfie” och upptäckte till sin glada förvåning att ingen mindre än drottning Elisabeth, inte bara fanns med på bilden, utan även log även in i kameran.

Taylors landhockeylag hade precis vunnit mot Malaysia med 4-0 och varvade ned i solen efter matchen då de fick finbesök.

Drottningen är känd för att gå runt och göra oannonserade besök och när hon kom till Glasgow Hockey Stadium åkte många kameror fram och alla försökte få med drottningen på bild.

Men mest nöjd med sin bild är nog Jayde Taylor. 29-åringen lyckades inte bara få med henne i sin selfie utan Drottning Elisabeth log även in i kameran.

Commonwealth Games är lite som ett mini-OS för England och gamla engelska kolonier. Många av världens bästa idrottare finns på plats för att tävla i bland annat friidrott, landhockey och triatlhon.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.