Efterlängtad seger för topptippade Kristianstad

Guldtippade – men mardrömsstart.

Men i kväll kom till sist Kristianstads första seger för säsongen.

Hemma mot Önnered motsvarade de förväntningarna.

Guldtippade Kristianstad har fått en tuff inledning på säsongen. Laget inledde med två raka förluster. Men i kväll kom den efterlängtade första segern. Laget vann med 31–26 hemma mot bottentippade Önnered.

Detta trots att Kristianstad inledde tungt. Laget låg tidigt under med 2–4, och därefter följdes lagen åt under nästan hela den förstaa halvleken, innan hemmalaget i slutet kunde rycka till en tremålsledning.

I andra halvlek var det aldrig något snack om saken. Kristianstad, som i fjol slutade tvåa i serien och åkte ut i SM-semifinal, ryckte ifrån till en femmålsledning och höll sedan det avståndet till slutsignalen..