Lisa Nordén vid en tävling i Stockholm 2013. Foto: Bildbyrån.

Ett steg i rätt riktning för Nordén

Uppdaterad
Publicerad

Lisa Nordén fick efter ändlösa motgångar ett positivt formbesked från Cozumels VC-tävling i sprint där hon blev femma, endast 22 sekunder från täten.

– I dag var jag bara sju sekunder från pallen. Äntligen börjar saker gå i rätt riktning och jag fick med mig viktiga poäng också, skriver Nordén på sitt Instagram-konto.

Nordén laddade på den mexikanska semesterön utanför Playa del Carmen i en vecka för att anpassa sig till den heta värmen och tidsomställningen.

– Det blir ju ganska stor skillnad när man börjar ta i lite och det krävs några pass för att det ska kännas ok. Utöver det har jag mest hållit mig ”hemma” inne i lägenheten mellan passen för att inte fresta på systemet alltför mycket, sa OS-silvermedaljören till Svenska triathlonförbundet före tävlingen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.