Superligans poängkung Rasmus Enström fortsätter att dominera. Mot Mullsjö kom fyra nya mål från Enströms blad. Foto: TV4

Faluns kapten krossade Mullsjö

Uppdaterad
Publicerad

Faluns kapten Rasmus Enström var på härligt spelhumör och stod för fyra av Faluns mål när de krossade Mullsjö med 6-1.

Enström inledde målskyttet i mitten av första perioden – en tillknäppt period där lagen kände på varandra. Men i andra tog Falun över helt och efter att Enström satt två snabba mål hade Falun avgjort matchen.

Snacket inför matchen har inte handlat om taktik utan snarare om nyheten att Faluns centerstjärna Alexander Rudd skrivit på kontrakt med en av deras stora konkurrenter Storvreta – och därefter petats från spel i Falun resten av säsongen. Men, att de saknade Rudd syntes inte i kvällens match.

Superligan 2013-2014 herr

– Det har hänt mycket i klubben i veckan och vi förlorade en världsspelare i Alexander Rudd men det är känns skönt att vi visar att vi är starka ändå, säger Enström till TV4 efteråt.

I och med vinsten går Falun upp på andraplats i innebandyns superliga.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Superligan 2013-2014 herr

Mer i ämnet