Zlatan Ibrahimovic drar av sitt patenterade leende. Foto: TT Nyhetsbyrån

Agenten: Alla budar i England – förutom ett lag

Uppdaterad
Publicerad

Buden haglar till Zlatan Ibrahimovic. I alla fall om man ska tro hans agent. Men det finns ett undantag.  ”Förutom Manchester City, där Guardiola tar över, har alla stora klubbar knackat på dörren”, säger Mino Raiola till Gazetta dello Sport.

34-åringen sägs vara stekhet i sommar. Då går hans kontrakt med PSG ut och beundrare finns enligt Raiola överallt. Zlatan jagas dessutom av storsatsande kinesiska klubbar.

”Erbjudanden från alla kontinenter”

– Jag kan inte säga en siffra, men den är väldigt stor. Jag har erbjudanden från alla kontinenter. Bilden kommer att klarna så småningom, säger Mino Raiola som ska på semester i tre veckor.

Alla klubbar i Italien uppges också vara heta på Zlatan och samtliga ska ha lagt ett bud.

Jagas av alla i Italien

– Alla, inga undantag. Till och Med Napoli, men de är bara bra på att göra film. Milan är bättre på att sälja filmer. Skämt åsido, så tror jag att med tre-fyra värvningar så kan de få ett vasst lag. Inter har också gett sig in i jakten, men Thohirs planer är oklara, säger Raiola.

Agenten berättar att han tror att Zlatan kan spela i fem år till och att PSG inte har gett upp.

PSG:s strategi kan ha ändrats

– De gör allt vad de kan för att han ska stanna. Paris är fortfarande ett alternativ, säger han.

Samtidigt berättar Raiola att lagets värvningsstrategi kan ha ändrats när han får en fråga om Gonzalo Higuain.

– Saker har förändrats i Paris. De är inte villiga att spendera 900 miljoner eftersom priset på olja har gått ner. Det är därför som de försöker behålla Zlatan, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.