Andra raka förlusten för Jitex

Jitex var sista lag att klara sig kvar i damallsvenskan i fjol.

Även i år ser de ut att få det tufft.

I dag kom lagets andra raka förlust.

Jitex har fått en tung inledning av den damallsvenska säsongen. I dag åkte laget på sin andra raka förlust då Örebro vann med 2–0 mot Mölndals-laget på hemmaplan.

För Örebro, som förlorade med 0–2 mot nykomlingen Eskilstuna i premiären, krävdes det dock en straff för att årets målnolla skulle spricka.

Damallsvenskan 2014

Talonen stängde matchen

Den kom två minuter in i den andra halvleken då Lucie Martinkova blev nedriven. Elin Magnusson hanterade straffen säkert.

I den 73:e minuten fastställde Sanna Talonen, som hade hela sju avslut i matchen, slutresultatet till 2–0 och Örebro kunde fira säsongens första seger.