Nabil Bahoui gjorde AIK:s enda mål mot Marcus Rohdéns Elfsborg. Foto: TT Nyhetsbyrån

Bahoui räddade AIK:s andraplatshäng

Elfsborg var nära att koppla greppet om andraplatsen i tabellen.

Då dök landslagsspelaren Nabil Bahoui upp.

Nu är det fortsatt ovisst i toppen.

Elfsborg och AIK är två av klubbarna som kämpar om andraplatsen i tabellen bakom den troliga seriesegraren Malmö.

I kväll möttes de – och kampen är även efter matchen lika hård.

Allsvenskan 2014

”Okej match”

Elfsborg såg länge ut att vinna med 1–0 efter ett mål av Simon Hedlund och ta ett järngrepp om platsen – men med mindre än tio minuter kvar att spela satte matchens lirare Nabil Bahoui – som hade ett stolpskott i den första halvleken – 1–1 och räddade AIK:s häng på andraplatsen.

– Helt okej match, men jag tycker att vi har chanser att vinna matchen. Vi borde förvalta våra lägen, säger Bahoui till C More.