• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Foto: TT Nyhetsbyrån

BP:s Pontus Segerström har avlidit

Uppdaterad
Publicerad

Brommapojkarnas Pontus Segerström har avlidit. Den 11:e augusti i år fick BP:s lagkapten beskedet att han drabbats av en hjärntumör och i dag har han gått bort.

Den 3:e augusti i år åkte Brommapojkarnas kapten, Pontus Segerström, till sjukhus efter att ha fått kraftig huvudvärk. Då upptäcktes först en blödning i hjärnan. Efter vidare undersökningar upptäcktes sedan en tumör.

”BP har drabbats av en oerhörd förlust, lagkaptenen Pontus Segerström avled under natten till måndag”, skriver BP på sitt Twitterkonto.

Genomgått behandlingar

Brommapojkarna bekräftade i dag på sin hemsida att Segerström avlidit. Han har sedan upptäckten av tumören genomgått behandlingar men nu har han alltså förlorat kampen mot cancern.

Pontus Segerström blev 33 år gammal.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.