Foto: MAJA SUSLIN / TT

BP tappade tvåmålsledning

Uppdaterad
Publicerad

Succé i Europa – men tyngre i allsvenskan.

Brommapojkarna tappade i dag en tvåmålsledning och ligger fortsatt sist i serien.

Europa League-succén Brommapojkarna, som ligger sist i allsvenskan, såg ut att vara på väg mot en mycket välbehövlig trepoängare.

En knapp halvtimme in i hemmamatchen mot Åtvidaberg ledde laget med 2–0, men årets andra seger får trots det vänta ännu ett tag.

Allsvenskan 2014

Rexhepi gjorde första

Gästerna kunde nämligen först reducera efter en hörna i den 43:e minuten och en dryg kvart in i den andra halvleken kom kvitteringen genom Ricardo Santos som nickade in ett inlägg från Martin Christensen. Det målet var Dardan Rexhepi, som gjorde BP:s första mål, inte alls nöjd med.

– Vi har våra positoner på fasta situationer, att de får göra ett sånt billigt mål är inte acceptabelt, sade han till C More.

”Hade behövt vinna”

Tränaren Stefan Billborn var givetvis besviken även han.

– Vi hade behövt vinna den här matchen, men har inte riktigt energi för att få långa anfall och orkar inte hålla i bollen, sade han till C More, och ansåg att det tuffa matchandet kan ha spelat in i att laget tröttnade:

– Det sliter att spela match var tredje dag med resor och allt vad det innebär.

”Starkt att komma igen”

Åtivdabergs lagkapten Daniel Hallingström var trots upphämtningen inte helt nöjd.

– Det är starkt att komma igen efter att vi låg under med 0–2, men vi är lite besvikna på vår prestation. Vi släpper till för billiga mål, sade han.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet