Chelsea straffade Barcelona

Efter ett straffdrama mot Barcelona kunde Chelsea vinna den sista träningsmatchen på turnén i USA. Stora matchvinnare blev Chelseas målvakt Thibaut Courtois och Loic Rémy.

Chelsea fortsätter vinna matcher under träningsturneringen i USA. Senaste offret blev Barcelona, som ställde upp utan både Messi och Neymar i startelvan – men det krävdes straffar för att kora en segrare i matchen.

Det började med att förra årets bästa spelare i Premier League, Eden Hazard gav Chelsea ledningen efter att han drivit igenom det spanska försvaret och enkelt placerat in bollen. Barcelona svarade när Luis Suarez snappade upp en dålig nickrensning från Chelseaförsvaret och kunde retligt lobba in kvitteringen. Det var även La Liga-mästarna som gjorde nästa mål, när Sandro Ramirez hittade rätt i den 66:e minuten.

Men med knappa fyra minuter kvar av matchen kom kvitteringen från Chelsea och det var mittbacken Gary Cahill som nickade in 2–2.

Straffar fick fälla avgörandet och där var Chelsea prickfria. Och när målvakten Thibaut Courtois räddade Gerard Piques straff hade Loic Remy saken i egna händer och han sköt enkelt segern till Chelsea.