Dubbla hemvändare sänkte Falkenberg

Uppdaterad
Publicerad

David Elm inledde sin seniorkarriär i Falkenberg (2004-2006). I dag var han tillbaka och sänkte sitt gamla lag med att göra 1-0 och 2-0 i 3-1-segern för Kalmar som trivs bättre borta i år.

– Det är speciellt att vara tillbaka. Jag hade en fin tid här, säger Elm efter 1-0 som var ett direktskott med en touch på en back och 2-0 som kom på en distinkt nick, vilket avgjorde.

Även KFF:s tränare Hasse Eklund var tillbaka i Falkenberg.

Allsvenskan 2014

– Vi fick ett tidigt mål och kunde spela på det och hade lite mer tyngd, säger Eklund, som även lyfte fram den fina moral som visades upp i regnet. Kalmar lyfte till andra plats i den tidiga tabellen och har två oavgjorda hemma och två vinster borta.

– Det får gärna fortsätta på det viset, ler Ekund till C More.

Även om det är för tidigt att säga farväl Falkenberg börjar det se besvärligt ut för Henrik Larssons manskap. Enda poängen efter fyra matcher har kommit mot BP.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet