Ryggen inget problem för Isaksson

Uppdaterad
Publicerad

Andreas Isaksson har dragits med ryggproblem. Men i dag gav den svenska målvakten lugnande besked inför måndagens EM-premiär mot Irland. ”Det känns bra, det är bara ut och köra nu”, säger Andreas Isaksson till SVT Sport.

Den svenska förstamålvakten har hämmats av en nerv som varit i kläm men är nu helt återställd och redo för måndagens EM-premiär mot Irland.

– Det strålade ut i skinkan och låret men det känns bra och är okej. Det är bara ut och köra nu, säger Andreas Isaksson till SVT Sport.

Fotbolls-EM

Flera av spelarna som var med och vann EM-guld med det svenska U21-landslaget i fjol finns med i den svenska EM-truppen.

– Det är aldrig en lugn stund, de sprider energi i laget och det behövs alltid, säger Isaksson.

Även Kim Källström och Albin Ekdal är inne på samma spår.

– De har stort självförtroende efter sitt EM-guld och det är bra för gruppen, säger Albin Ekdal.

– Vi har fått in nytt blod och nytt snack. Men framför allt har vi skruvat upp ett jädra tempo på träningar, så det gäller att vara redo när det drar i gång, säger Kim Källström.

Se intervjuer i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-EM

Mer i ämnet