Flera klubbar lär vara intresserade av Ibrahimovic. Foto: TT Nyhetsbyrån (Montage)

England tror på Zlatan-flytt

Uppdaterad
Publicerad

Ingen har väl missat att Zlatan öppnade för spel i Premier League under presskonferens med svenska landslaget i går. Uppgifterna omskrivs flitigt i engelska medier som tror att en London-klubb är mest troligt för den svenske kaptenen. ”Arsenal, Chelsea och även West Ham är väl medvetna om att Ibrahimovic är sugen på London”, skriver Mail Online.

Det var under en presskonferens med landslaget i går som Zlatan spädde på ryktena om att det finns ett intresse från Premier League.

Sedan dess har engelska medier gått igång på det luriga uttalandet om att Sveriges lagkapten faktiskt kan hamna i engelska ligan till slut.

Samtidigt konstateras det att West Ham troligen redan är ute ur leken eftersom de inte har de finansiella musklerna.

Manchester United med Mourinho

The Mirror tror också att någon av Londonklubbarna ligger bra till och skriver att Arsenal har erbjudits den 34-årige anfallaren. Tidningen nämner också Manchester United, förutsatt att José Mourinho tar över klubben efter Louis van Gaal, som det spekuleras i.

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med sin franska klubb PSG går ut i sommar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.