Foto: TT Nyhetsbyrån

Första truppen för Andersson

Uppdaterad
Publicerad

Generationsväxling, avhopp och ny förbundskapten. När fotbollslandslaget startar om väntas en rad nyheter i truppen. SVT sänder direkt från förbundskapten Janne Anderssons presskonferens på Friends arena i eftermiddag.

EM är historia, och det är även Erik Hamréns, Zlatan Ibrahimovics, Andreas Isakssons och Kim Källströms tid i landslaget. Även Pontus Wernbloom och Erik Johansson tackar för sig i landslaget. Det är på många sätt en nystart för det svenska herrlandslaget i fotboll.

I dag presenterar den nye förbundskaptenen Janne Andersson sin första trupp – en trupp inför VM-kvalmatchen mot Nederländerna den 6 september.  Vilka spelare har han tänkt sig ska fylla tomrummet efter landslagsveteranerna som slutat?

SVT sänder direkt på svtsport.se och appen från 13.55. På plats på Friends arena finns SVT Sports reporter samt fotbollsexperten Daniel Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet