Foto: TT Nyhetsbyrån

Trots snöfall i Istanbul – CL-matchen spelas

Uppdaterad
Publicerad

Vädret har gjort det osäkert in i det sista. Men Uefa bekräftar att den uppskjutna matchen mellan Galatasaray och Juventus återupptas på utsatt tid – 14.00

Den avgörande gruppspelsmatchen i Champions League mellan Galatasaray och Juventus avbröts efter en halvtimme på grund av kraftigt snöfall och hagel. Planen var att matchen skulle återupptas 14.00 i dag.

Men vädret i Istanbul har gjort det svårt att genomföra matchen även i dag. Fortsatt snöfall har ställt till det och rapporter från nya Ali Sami Yen-stadion talade om snöblock som föll ner från taket vilket innebar att säkerheten inte kunde garanteras.

Champions League 2013-2014

Rapporterna kom från den italienska fotbollsjournalisten Pierluigi Pardo, som skrivit och lagt upp bilder på sin Twitter om läget.

Senare rapporterade italienska Sky Sport på sin Twitter att snön röjts bort från taket och att läget var är under kontroll. Och vid 12.20-tiden meddelade de stora italienska medierna, med Pierluigi Pardo i spetsen, att matchen kommer att återupptas 14.00. Detta bekräftades senare av Uefa.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League 2013-2014

Mer i ämnet