Se Axel Henrikssons två mål mot Elfsborg i Gais seger Foto: Adam Ihse/TT

Gais fortsätter succén – besegrade Elfsborg

Nykomlingen Gais är stekheta just nu. Idag kom fjärde raka hemmasegern när man slog Elfsborg med 2-1.

– Fantastiskt att slå ett så bra lag, de kom tvåa förra året, så det är stort för oss, säger Gais-tränaren Fredrik Holmberg till Discovery+.

Axel Henriksson blev stor matchhjälte när han gjorde båda målen för hemmalaget. Det första kom redan i fjärde minuten när Henriksson blev frispelad till höger i straffområdet och klämde in bollen in i bortre hörnet.

Och bara 14 minuter senare kom tvåan när Henriksson sprang in i samma yta, där han knoppade in bollen på ett fint inlägg av Robin Wendin Thomasson.

– Vi gör en mycket bra första halvlek och i andra var det bara att försöka stänga ner, säger Gais Harun Ibrahim till Discovery +.

Missa inte Fotbollsstudion, måndagar 22.10 i SVT1 och Play.