Guidetti: ”Njuter av varje sekund”

Uppdaterad
Publicerad

John Guidetti bytte av Marcus Berg i 62:a minuten och fick en halvtimme på plan mot Liechtenstein. – Jag njuter av varje sekund jag får representera mitt land, säger han till SVT Sport.

Det var länge sedan U21-hjälten var med i det ”riktiga” A-landslaget. Men igår vid ledning 2-0 bytte Erik Hamrén in sin Celta Vigo-anfallaren.

– Skönt att få vinna, skönt att få spela, jag tackar för förtroendet och tackar för chansen. Klart det hade varit roligt att göra mål, så är det, sa han till SVT:s Jane Björck efter matchen.

”Njuter av varje sekund”

Den svenska publiken på plats sjöng om Guidetti redan när han värmde upp under första halvlek, och det blev stort jubel när anfallaren byttes in.

– De är kanske lite för snälla, men jag njuter av varje sekund jag får representera mitt land, säger Guidetti till SVT.

Durmaz: ”Är sådär just nu”

Jimmy Durmaz klev av med en skada i andra halvlek och var deppig när han kom till SVT:s intervjumikrofon.

– Det är sådär just nu, jag fick en känning i baksidan så vi får se hur det känns imorgon. Kändes direkt som en klump och det drog ihop sig, säger Durmaz till SVT Sport.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.