Foto: TT Nyhetsbyrån

Halmstad tappade mot Hammarby

Uppdaterad
Publicerad

Två formsvaga lag i desperat behov av en seger delade på poängen när Hammarby mötte Halmstad på hemmaplan.

Det såg ett tag ut som tabelljumbon Halmstad skulle få med sig tre poäng efter Christoffer Anderssons dubbla högerknorrar som innebar 1-1 och 2-1.

– Tyvärr är vi inte tillräckligt bra för att spela på resultat, säger Andersson vars två mål var matchens delikatesser, dessutom hade han en frispark i stolpen.

– Vi är dock nöjda med en poäng borta mot Hammarby, det är ett steg i rätt riktning, säger Andersson till C More.

Hans första mål kom på frispark och satt precis i krysset bakom den allsvenska debutanten Tim Markström i Hammarbys mål. Hans andra mål var ett spelmål, men likt det första så fick veteranen Andersson tid att lägga upp bollen på högerfoten och skruva in bollen vid Markströms högra stolpe.

Hammarby som spelat fyra matcher utan lagets kapten och storstjärna Kennedy Bakircioglü bytte in den nämde och vips så spelade han fram Jan Gunnar Solli som dundrade in 2-2 som blev slutresultatet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.