• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: Bildbyrån/Skärmdump

Här är Sebastian Larssons nya klubb

Uppdaterad
Publicerad

Sebastian Larsson har presenterats av Championship-klubben Hull City. 32-åringen har skrivit på för ett år med klubben.

– Jag hade några alternativ, men det här kändes som det bästa och jag kan inte vänta med att få komma igång, säger Larsson till klubbens hemsida.

Den 90-faldiga landslagsmannen lämnade efter säsongen Sunderland och har ryktats vara på väg till en handfull såväl svenska som engelska klubbar. Under tisdagen rapporterade flera medier att han var nära Hull. Nu står det klart att han stannar i landet han flyttade till redan för 16 år sedan minst ett år till.

twitter

Eskilstunasonen flyttade som ungdomsproffs till Arsenal 2001. Efter ett par år flyttade han från huvudstaden till Birmingham City. Senast har han spelat i Sunderland, totalt har det blivit 282 matcher i Premier League för svensken som nu fortsätter karriären i ligan snäppet under.

Där får han redan den 16 september möta sina gamla lagkamrater i nedflyttade Sunderland.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.